Hoe creëer je zelf een bohemian outfit

bohemian sieraden

De bohemian fashion stijl is weer helemaal terug van weggeweest, en inmiddels niet meer weg te denken uit ons dagelijks straatbeeld. Misschien zijn het de vrolijke kleuren, of de soepelvallende kleidng: maar we zijn allemaal dol op de fleurige kleding en accessoires. Het dragen van bohemian sieraden en kleding is absoluut één van de populairste fashion keuzes die je nu kunt maken. En dat is helemaal niet gek, als je naar al die mooie regenboogkleuren kijkt. Je word meteen vrolijk van een bohemian outfit! Maar hoe creëer je zo’n vrolijke, zonnige outfit in ons regenachtige Nederland? Met deze volgen van deze simpele tips breng je snel de zomer terug in je outfit!

Welke kleding past bij een bohemian outfit

De bohemian stijl word ook wel vergeleken met de hippie stijl en de Ibiza stijl. Nét als deze stijlen staat de bohemian fashion namelijk bekend om vrijheid en blijheid. Het is een kledingstijl waarin je je eigen creativiteit kan laten zien. Alles kan. Denk aan de tijden van de flower power. Vrolijke bloemenprints op wijde rokken, blousjes met veel franjes, broeken met losse pijpen en blote schouders. Wees niet bang om te combineren. Het allerbelangrijkste bij de bohemian fashion is dat de kleding comfortabel zit en dat jij je goed voelt in wat je draagt.

Welke sieraden passen bij een bohemian outfit

Maar met een vrolijke bloemenjurk alleen ben je er natuurlijk nog niet. Je draagt pas een échte bohemian outfit als je sieraden toevoegt. Het liefst veel sieraden. De meeste bohemian sieraden kenmerken zich door de felle kleurtjes, franjes en opvallende kralen of stenen. En schroom niet om meerdere sieraden met elkaar te combineren. Denk dan bijvoorbeeld aan het dragen van grote kralenkettingen of meerdere armbanden in verschillende kleuren. Daarnaast kun je je outfit ook afmaken door bijvoorbeeld een grote hoed of sjaal. Mooie sieraden zijn de kers op de taart voor iedere outfit, maar voor een échte bohemian outfit zijn ze zelfs onmisbaar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *