Escape room Katwijk

escape room katwijk

Het is tegenwoordig helemaal in om escape rooms te doen. Je kunt ervoor kiezen om met je collega’s, je team of met je vrienden en familie deel te nemen aan een escape room. Er verschijnen in Nederland steeds meer verschillende varianten van escape rooms. Je kunt je wanen in een gevangenis, een bank, een spookhuis, een sprookjesbos en ga zo maar door. Escape rooms vind je tegenwoordig ook in steeds meer plaatsen. Zo ook Escape room Katwijk. Heerlijk om er een leuk dagje van te maken. 

In Katwijk vindt je een hele bijzondere escape room, omdat die gefocust is rondom de brandweer. Een mooi eerbetoon aan onze helden bij de brandweer. Zou het jou lukken om met jou team de brand te kunnen blussen? En ook nog is binnen de tijd? Je kunt het uitstapje goed combineren met een dagje aan het strand. Heerlijk even uitwaaien na een spel vol adrenaline. Wat wil je nou nog meer?

Wat is een escape room?

Misschien is de term escape room nog volledig onbekend voor jou. Geen paniek er is gelukkig voldoende uitleg over te vinden. Bij een escape room bevind jij je in een ruimte waarin je al puzzelend jij de weg naar buiten moet vinden. In de kamer zitten allerlei hints en opdrachten verstopt waarmee jij stap voor stap steeds dichter bij de oplossing komt. Het is de bedoeling dat je op die manier de deur naar buiten kunt openen. 

Wist je trouwens dat het ook een geweldige manier is om aan teambuilding te doen. Je moet namelijk samenwerken om alle opdrachten puzzels op te lossen. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om met twee teams tegen elkaar te strijden. Welke groep is er sneller en beter? Bij sommige escape rooms kun je zelfs meekijken hoe het andere team aan het worstelen is om alle opdrachten op te lossen. Geweldig vermaak natuurlijk. Helaas kun je enkel het team bekijken dat na jou komt. Anders kun je zien hoe alle puzzles moeten. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *