Wat is het ontharen van een donkere huid? 

Ontharen donkere huid

Alle huidkleuren zijn anders en ook alle huidtypen zijn anders. Zo heeft de een een hele zachte en fijne huid, terwijl de ander een veel dikkere en stevigere huid heeft. Voor al deze huidtypen zijn er ontharingsmethoden die het beste passen bij de kleur en structuur van de huid. Uit onderzoek is gebleken dat klanten met een donkere huidskleur vaak meer pigment hebben en ook meer huidzakjes aanmaken. In plaats van het uitvoeren van zestien behandelen bij een algemene salon, kan je daarom ook terecht bij salons die gespecialiseerd zijn in het ontharen van de donkere huid. Kom in slechts acht behandelen af van die overbodige haren!

 

Hoe werkt het ontharen van een donkere huid?

Er zijn verschillende ontharingstechnieken om haar effectief te kunnen verwijderen. De meeste mensen kiezen ervoor om zelf aan de slag te gaan met scheermesjes en scheerschuim. Uit ervaring weet je vast wel dat deze haren terug groeien als sneeuw voor de zon, zeker als je een donkere huidskleur hebt. Een andere mogelijkheid is het waxen van het haar. Door middel van een speciale substantie worden de haren van je benen, oksels of bikinilijn verwijderd. Ben je al die haren helemaal zat en heb je geen zin om telkens in de weer te zijn mer scheren of waxen? Maak dan de overstap naar het laseren van je lichaamshaar. Binnen slechts enkele behandelingen worden de haarzakjes vernietigd wat ervoor zorgt dat je nooit meer last hebt van ongewild lichaamshaar!

 

Afspraak maken voor het ontharen van de donkere huid

Of je nou een dikke of dunne huid hebt en of je een lichte of donkere huidskleur hebt: bij de meeste salons kan je met elke huid terecht. Wil je een afspraak maken voor het ontharen van de donkere huid? Breng dan een bezoekje aan de website of maak telefonisch of per e-mail een afspraak. Wie weer flaneer jij de aankomende zomer met je gladde benen over het strand!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *