Wat is glascoating? 

Glascoating

Ben je in het bezit van een auto? En ben je iedere dag bang dat je auto beschadigd door de zon, regen, hagel of misschien wel andere automobilisten? Voorzie de lak van je auto dan met een glascoating. Dit is een speciale laag die over de lak van je auto wordt aangebracht om krassen en verkleuringen te voorkomen. Zo hoef je nooit meer bang te zijn voor een kras op je auto als je net iets te dicht naast een andere auto geparkeerd staat. Wacht niet langer en regel vandaag nog een beschermende glascoating voor je auto?

 

Waarom gebruik je een glascoating?

Zoals eerder gezegd gebruik je een glascoating om de lak van je auto te beschermen. Ideaal wanneer je zojuist een nieuwe auto hebt gekocht en je wil dat de lak nog een paar jaar mee gaat. Uit ervaring is gebleken dat auto’s die voorzien zijn van een laag glascoating namelijk veel beter bestand zijn tegen invloeden van buitenaf. Denk hierbij aan onvoorspelbaar weer of een kind dat tijdens het skeeleren tegen je auto op botst. De schade aan de lak wordt enorm beperkt of soms zelfs voorkomen wanneer er een beschermende laag glascoating over heen zit. Een glascoating is ideaal te combineren met het opnieuw lakken van de huidige kleur van de auto. Zorg voor een lak die de krasjes laat verwijderen en vervolgens laat je een lak aanbrengen die toekomstige krasjes voorkomt.

 

Hoe breng je glascoating aan?

Glascoating is enorm eenvoudig aan te brengen, als je het maar aan de expert over laat. Ga niet zelf met lak aan de slag maar zorg dat je het uit handen geeft. Op deze manier weet je zeker dat je auto voorzien is van de juiste coating en dat de lak eronder ook in goede staat zijn. Waar wacht je nog op? Maak vandaag nog een afspraak voor het aanbrengen van een beschermende laag glascoating!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *