Een professionele woningontruiming

Woningontruiming Utrecht

Soms moet er een woning worden ontruimd. Een verhuurde woning moet leeg worden opgeleverd. Voor een woningontruiming in Utrecht en omgeving kan een beroep worden gedaan op Woningontruiming Utrecht. Als je een beroep doet op een bedrijf met jarenlange ervaring ben je verzekerd van professionaliteit, maatwerk en discretie. Het bedrijf verzorgt niet alleen ontruimingen. Moet de woning schoon worden opgeleverd? Het bedrijf kan ervoor zorgen dat de woning schoon wordt opgeleverd. Moeten er spullen naar een andere locatie worden gebracht? Ook het transport van die spullen kan door het bedrijf worden verzorgd.

Het tijdelijk opslaan van spullen

Kunnen de spullen nog niet naar een andere locatie worden gebracht? dat is geen probleem. De spullen kunnen namelijk tijdelijk worden opgeslagen bij het bedrijf. De spullen kunnen dan op een later tijdstip worden opgehaald. Is het niet mogelijk om jouw spullen op een door jou gekozen tijdstip zelf op te halen? Dan kunnen jouw spullen door het bedrijf worden bezorgd.

Een woning wordt in twee dagen ontruimd

Doorgaans heeft het bedrijf twee dagen nodig om een woning te ontruimen. De woning wordt ontruimd door ervaren en goed opgeleide medewerkers. Uiteraard staat bij die medewerkers klantvriendelijkheid en respect centraal. De in de woning aanwezige spullen worden goed ingepakt en getransponteerd naar een nieuwe locatie of naar een opslagruimte.  Dan wordt er begonnen met de woningontruiming. Na de woningontruiming wordt alle vloerbedekking verwijderd. Na het verwijderen van de vloerbedekking kan er begonnen worden met de laatste schoonmaak. De door het bedrijf ontruimde woning wordt dus schoon opgeleverd.

Ontruiming na een overlijden

Is er iemand overleden? Ook dan moet een woning soms snel worden ontruimd. Het snel moeten ontruimen van een woning na het overlijden van een familielid is een emotionele gebeurtenis. De nabestaanden hoeven de woning niet zelf te ontruimen. Ze kunnen een beroep doen op een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontruimen van woningen. Uiteraard zorgt het bedrijf dan voor een professionele en snelle ontruiming.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *