Bij welke klachten helpt de regressietherapie?

 Regressietherapie

De regressie­therapie is een recente vorm van psycho­therapie die inwerkt op je onderbewustzijn. Dat gebeurt vaak via hypnose, maar daar maakt de regressietherapeut geen gebruik van. Dat zorgt er voor dat je met de meest uiteenlopende klachten de regressie- therapeut kunt raadplegen. Deze therapie is dus zowel geschikt voor het behandelen van lichamelijk, psychisch als van alle emotionele problemen. Tijdens zijn behandeling maakt de therapeut contact met je onderbewustzijn. Hij of zij wil op deze manier de échte oorzaken van je klachten blootleggen. Zo wil hij je er bewust van maken en ze samen met jou ook helpen op te lossen. Zo maakt de regressie- therapie je bewuster van de problemen waar je mee te maken hebt en herstelt tegelijk je zelfhelend vermogen. Dat ging vooral verloren door onze ongezonde manier van eten en door een gebrek aan beweging.

Lichaam en geest zijn nauw met elkaar verbonden

Volgens de regressie­therapie zijn ons lichaam en onze geest nauw met elkaar verbonden. Lichamelijke, mentale en emotionele klachten kunnen het gevolg zijn van onopgeloste trauma’s uit je verleden. Tijdens zijn behandeling brengt de therapeut ons in trance. Dat heeft als doel alles wat je vroeger meegemaakt hebt je opnieuw te laten herbeleven en eindelijk te laten verwerken. Op die manier kan hij allerlei blokkades, voorbijgestreefde over­tuigingen en onverwerkte klachten oude pijnen definitief oplossen. De regressietherapie wil iedereen die haar of zijn lichamelijke of mentale klachten eindelijk definitief wilt oplossen een helpende hand reiken. Regressietherapie is geschikt voor al diegenen die zijn of haar problemen wil oplossen en daarover eindelijk wil spreken.

Met deze klachten kun je naar de regressietherapeut

Bij deze veel voorkomende klachten kan de regressietherapeut helpen:

 • Droge hoest
 • Allerlei huidaandoeningen zoals puistjes, acne en eczeem
 • Rugpijn en chronische rugpijn
 • Lichamelijke, geestelijke en emotionele aandoeningen
 • Angst, stress, depressie en burn-out
 • Allerlei fobieën en dwanggedachten
 • Levensvragen en zingeving
 • Relationele problemen
 • Overgewicht
 • Verwerken van trauma’s
 • Bindingsangst en verlatingsangst

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *