Veranderen van je kapsel

Kapper Maarssen

We kennen allemaal de uitdrukking: ‘als je haar maar goed zit.” En we weten allemaal ook hoe vervelend een ‘bad hair day’ kan zijn. Als je huidige kapsel niet meer goed voelt, dan is het tijd voor iets nieuws. Maar het drastisch veranderen van je haarstijl kan ook heel eng zijn. Misschien ben je je alleen nog maar online aan het orienteren. Of heb je inmiddels al een afspraak bij de kapsalon in Maarssen gepland staan, maar weet je nog steeds niet precies welk kapsel je nou graag zou willen. Met deze tips proberen we je op weg te helpen, zodat je snel en gemakkelijk het kapsel kunt vinden dat goed bij jou past.

Waar vind je je nieuwe kapsel

Het vinden van een nieuw kapsel kan een hele opgave zijn. Neem daarom vooral alle tijd om verschillende haarstijlen met elkaar te vergelijken. Bekijk de laatste haartrends, of zoek online naar beroemdheden wiens kapsel je altijd mooi hebt gevonden. Daarnaast is het ook aan te raden om praktische zaken mee te nemen in je overweging. Ben je bijvoorbeeld bereid om elke ochtend dertig minuten voor de spiegel te staan om je haar in model te krijgen? En wil je wel om de acht weken terug naar de kapsalon om je kapsel te laten bijknippen? Sommige haarstijlen vragen nou eenmaal veel aandacht, en niet iedereen heeft daar zin of tijd voor.

Waar kan de kapper jou mee helpen

Vind je het kiezen van een nieuw kapsel, na je zoektocht online, toch nog altijd veel te moeilijk? Geen probleem! Je kapper kan je heel goed helpen bij het maken van de goede keuze. Kappers weten immers precies welk type kapsel past bij de vorm van jou gezicht. En welke haarkleuren het beste passen bij de kleur van je huid. Door jou wensen te bespreken, kan je kapper je helpen met professioneel advies. Zodat je zeker weet dat jij met een glimlach op je gezicht de kapsalon kan verlaten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *