Hoog-laag bedden

Hoog laag bed Eindhoven

Een hoog-laag bed is een bed die hoger en lager gezet kan worden. Dit bed is voorzien van een elektrisch verstelbare bodem. Het beengedeelte en het rug gedeelte kunnen onafhankelijk van elkaar omhoog en omlaag gezet worden door middel van een afstandsbediening. Waarom is dit zo handig? Je kunt het bed zo instellen dat je makkelijk in- en uit kunt stappen. Ook is een hoger bed veel makkelijker om op te maken. Maar ook kun je gewoon stofzuigen onder het bed, wat vaak niet het geval is. Komt er bij jou verzorging aan huis, dit bed is ideaal voor de hulp in huis. De bedden voldoen aan allerlei eisen zoals dat je het bed op de juiste werkhoogte kunt zetten en dat deze goed reinigbaar is.

Voor wie?

Een hoog-laag bed wordt meestal gebruikt door oudere mensen of door mensen met gezondheidsklachten. Vooral nu de mensen langer thuis moeten blijven wonen is het belangrijk om zoveel mogelijk zelfstandig te kunnen blijven. Het bed ziet eruit als een normaal bed en heeft ook dezelfde grootte. Hij past daarom in iedere slaapkamer en voorziet van een gevoel van comfort en veiligheid. Er kunnen zelfs bedhekken geplaatst worden. Dit is handig voor de mensen die moeite hebben met omrollen in bed en daardoor nog wel eens uit bed vallen.

Kopen of huren

Voor een hoog laag bed in Eindhoven kun je bedden huren maar ook diverse modellen kopen. Je kunt de bedden in de winkel maar ook online bekijken. En je kunt de bedden bestellen zoals jij wilt. Een heel eenvoudig bed of met allerlei accessoires zoals de bedhekken, incontinentiematras of wil jij een papagaai naast je bed waaraan je kunt vasthouden als je overeind wilt komen. Het is ook mogelijk om een hoog-laag bed te huren wat vooral handig is als je thuis verzorging nodig hebt bij revalidatie of een langere ziekteperiode. Het bed wordt thuis afgeleverd en na de verhuurperiode weer keurig opgehaald en gereinigd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *