Wat is een Dutch course Rotterdam?

Dutch course Rotterdam

Ben je onlangs naar Nederland verhuist? Ben je al een aantal jaar woonachtig in Nederland en zou je je Nederlands graag naar een hoger level tillen? Of woon je in het buitenland maar zou je graag de Nederlandse taal onder de knie willen krijgen? In al deze gevallen is het mogelijk om een Dutch course in Rotterdam te volgen. Tijdens deze cursus is het voor alle deelnemers mogelijk om hun taalkennis bij te spijkeren, afhankelijk van je niveau. Of je nou beginner of gevorderd bent: voor iedereen is er een plekje voor een taalcursus in het prachtige Rotterdam.

 

Werking van Dutch course Rotterdam

Nadat je je hebt aangemeld voor de Dutch course wordt je ingedeeld op een groep die bij jou niveau aansluit. Dit niveau wordt bepaalt aan de hand van een toets je je vooraf afneemt. Deze toets bestaat zowel uit leesopdrachten, luisteropdrachten als uit spreekopdrachten. Een betere manier om je huidige niveau te bepalen is er niet. Wanneer je in de groep bent ingedeeld krijg je boeken aangeboden die bij dit niveau aansluiten. Het is de bedoeling dat je de opdrachten uit het boek wekelijks maakt om het niveau van de groep bij te benen. Tijdens de les op locatie in Rotterdam worden deze opdrachten besproken en wordt er aan spreekopdrachten gewerkt. Aan het eind van de cursus maak je weer een grote toets om te zien hoe ver je met het Nederlands vooruit bent gegaan.

 

Aanmelden voor een Dutch course Rotterdam

Het aanmelden voor een Dutch course is enorm eenvoudig. Breng een bezoekje aan de website en schrijf je meteen in! Kijk zelf naar het aantal lessen dat je graag zou willen volgen. Twijfel je nog? Maak dan een afspraak voor een proefles en bepaal zelf of een Dutch course in Rotterdam iets voor je is. Twijfel niet langer en schrijf je vandaag nog in! Wie weet spreek jij binnen een paar maanden wel vloeiend Nederlands.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *