Wat doet een black hair kapper in Rotterdam?

Black hair kapper Rotterdam

Heb jij donker en kroezend of krullend haar? En ben jij het helemaal zat dat kappers niet weten hoe ze jouw haar moeten knippen en verzorgen? Zeg dan gedag tegen je oude kapper en neem plaats in de stoel bij een black hair kapper in Rotterdam. Deze kappers zijn gespecialiseerd in zwart haar en weten precies welke kniptechnieken en verzorgingsproducten ze op jouw haar moeten toepassen. Maak vandaag nog een afspraak en laat je haar weer shinen als nooit tevoren.

 

Wat is er anders aan een black hair kapper Rotterdam?

Zoals de naam al zegt is een black hair kapper gespecialiseerd in het knippen van donker haar. Alleen al de volgorde van de kappersprocedure verschilt enorm met die van de meeste andere kapsalons. Bij een black hair kapper wordt je haar namelijk niet eerst gewassen en dan pas geknipt, maar wordt het haar eerst geknipt. Op deze manier zie je veel beter hoe het haar normaal valt. Een fout die vaak wordt gemaakt door kappers is namelijk dat ze het gekrulde haar eerst wassen, het nat knippen en vervolgens tijdens het drogen zien dat ze teveel lengte van het haar hebben afgehaald. Bij een black hair kapper zal dit nooit gebeuren. Als klant geef jij aan welke lengte je prefereert en de experts zorgen ervoor dat deze lengte aangehouden wordt. Een ander groot verschil is de verzorging die gebruikt wordt. Bij black hair kappers wordt er alleen gewerkt met materialen die voedende oliën zoals aloë vera en amandel bevatten. Op deze manier behoud je je veerkrachtige en glanzende haar.

 

Afspraak maken bij een black hair kapper in Rotterdam

Het maken van een afspraak is enorm eenvoudig. Breng een bezoekje aan de website en krijg toegang tot het e-mailadres of telefoonnummer. Nog sneller een afspraak maken? Dat kan door de app van de kapsalon te downloaden. Wacht niet langer en maak vandaag nog een afspraak bij een black hair kapper in Rotterdam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *