Schiphol Taxi

Schiphol Taxi

Veel mensen hebben het wel eens meegemaakt: na een lange reis, slepend met zware koffers, op zoek gaan naar een taxi op Schiphol, maar eigenlijk niet weten waar je moet zoeken. Als je daar dan ook nog doodmoe met een jetlag in je kleding vol vliegtuigzweet staat, dan wil je vooral dat dingen makkelijk en vlot te regelen zijn, en niet eindeloos moeten wachten of heen en weer moeten lopen. De stad in lukt nog wel, dat gaat zelfs met de bus of trein, maar als je bijvoorbeeld naar Almere moet is het al een hoop extra gedoe. Gelukkig zijn er een hoop taxibedrijven met een speciale Schiphol Taxi, waarbij je weet dat je goed zit.

Snel van A naar B

De Schiphol Taxi heeft maar één mogelijke route, want hij gaat altijd vanuit schiphol naar de bestemming waar jij naar toe wil. Geen gedoe met extra bijrijders, iemand halverwege ophalen of lange omwegen tegen de hoofdprijs, gewoon linea recta naar je hotel, huis of werkplek. Dat scheelt tijd en bovenal gedoe, en bovendien weet je ook zeker dat je een goede prijs betaalt voor je ritje. Taxi’s zijn natuurlijk altijd wat duurder dan het openbaar vervoer, maar je zit wel een stuk lekkerder, je hoeft je plek niet te delen en het gaat ook nog veel sneller. 

Betrouwbaar vakmanschap

De chauffeurs van een Schiphol Taxi weten wat reizigers willen, want ze zien en vervoeren ze dagelijks. Dat is een stuk gemakkelijker en comfortabeler dan via een app een taxi bestellen, waarbij je niet weet hoe ervaren de bestuurder is. Een vaste schiphol taxichauffeur levert vakwerk, want hij of zij is een professional. Wil je een praatje maken onderweg, of heb je juist een hekel aan smalltalk? Muziekje aan op de radio, liever een praatprogramma of juist stilte en rust? Een goede chauffeur anticipeert op je wensen en respecteert deze. En brengt je tegelijkertijd ook nog naar waar je zijn moet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *