Een tutu voor een meisje is de perfecte feestoutfit

tutu meisje

Ben je voor je dochter op zoek naar een mooie outfit voor tijdens een feestje? Dan is een tutu voor een meisje natuurlijk perfect! Zoiets ziet er namelijk altijd super feestelijk uit, en meisjes voelen zich er als een heuse prinses in. Zo’n tutu is meisje-achtig omdat hij van een transparante stof in zoete kleuren wordt gemaakt, die geassocieerd wordt met prinsessen. Niet voor niets is het een hele geliefde verkleedoutfit, maar je kunt hem als je hem leuk combineert ook prima laten dragen op een feestje, of bijvoorbeeld tijdens een communie.

Een tutu voor een meisje voor de communie

De heilige communie is natuurlijk een hele bijzondere aangelegenheid, en natuurlijk wil je dat je meisje er dan op haar best uitziet. Veel ouders kopen daar een speciale outfit voor, en zo’n tutu voor een meisje is daar erg gewild voor. Je kunt hem overigens niet alleen in hele zoete kleuren kopen. Is jouw dochtertje meer van zwarte kleding? Dan kun je ook gerust een zwarte tutu voor je meisje kopen. Dit vinden veel mensen veel leuker omdat het er tenminste niet zo zoet, maar toch heel erg feestelijk uitziet. En deze is wat makkelijker in het dagelijks leven te dragen omdat het wat minder prinsessen-achtig oogt. Met een stoere sneaker eronder bijvoorbeeld, super tof!

Zelf een tutu voor een meisje maken

 

Je kunt natuurlijk kant een klant een tutu kopen, maar je kunt hem ook gerust zelf maken als je een beetje handig bent. Met een elastiek voor in de taille en een paar laagjes tule in een kleur naar keuze kom je een heel eind. Vind je dit toch wat lastig? Koop hem dan gewoon kant en klaar. Tutu’s voor meisjes zijn helemaal niet zo duur, en je bespaart er een hoop tijd en gedoe mee achter de naaimachine. En dan weet je tenminste zeker dat hij gemaakt is van goede kwaliteit stof, en goed in elkaar zit. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *