Welke kapper in Delft is bij jou favoriet?

Kapper delft

Woon je in de buurt van Delft en moet je haar geknipt worden? Dan heb je geluk, want er zitten meer dan genoeg kappers in deze regio. Maar welke kapper in Delft is bij jou favoriet? De meningen verschillen daar namelijk heel erg over. De ene persoon vindt het bijvoorbeeld totaal onbelangrijk of die een kopje koffie of thee krijgt aangeboden en gaat simpelweg voor de allerlaagste prijs. Heel makkelijk, maar daar krijg je natuurlijk niet dezelfde service voor aangeboden als die je bij een wat duurdere kapper in Delft zou krijgen. En dan hebben we het nog niet eens over de ervaring van de kappers die er werken. Je kunt er doorgaans van uitgaan dat hoe duurder een salon is, hoe vaker de kappers die er werken cursussen krijgen aangeboden, en hoe meer ze dus blijven leren.

Kies jij voor een professionele kapper in Delft?

Vind jij het helemaal niet erg om wat meer geld uit te geven aan je kapsel? Wil je dat het perse helemaal perfect zit en dat het mooi gestyled is als je de deur uit loopt? Dan kies je natuurlijk voor een hele professionele kapper in Delft. Je betaalt dan weliswaar wat meer, maar wordt geknipt door een kapper met zeer goede skills, krijgt een lekker kopje thee of koffie en geniet vaak van een super mooie inrichting. Daarnaast nemen ze in duurdere kapsalons ook vaak echt de tijd voor je in plaats van dat ze aan de lopende band mensen knippen. Dit verschil is misschien wel het grootste tussen goedkope en dure kappers.

Heb je geen inspiratie voor je kapsel?

Als je eens iets anders wilt maar je hebt geen idee wat voor kapsel goed bij je zou passen dan kun je het natuurlijk in de salon vragen. Ervaren kappers zien vaak direct wat voor stijl bij de vorm van je gezicht past en welke kleur je goed zou staan. Dus vraag ze vooral even om advies als je niet weet wat je wilt…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *