Vooruitgang boeken in je ontwikkeling

Coaching Rotterdam

Ben je op zoek naar coaching in Rotterdam waardoor je vooruitgang kunt boeken op zowel persoonlijk als professioneel niveau? Soms lukt het in je eentje even niet meer zo goed om verder te komen in je ontwikkeling. Met een coach werk je aan je persoonlijke en/of professionele ontwikkeling. Het lijkt soms dat je op een kruispunt bent beland waar je ontwikkeling stilstaat. Dan kan het voelen alsof je in een vicieuze cirkel blijft rondlopen en je geen oplossing kunt vinden. Het gevolg is dat je daardoor de controle over gevoelens en emotie verliest. Denk daarbij aan een drukke baan, allerlei verplichtingen of de dagelijkse zorg voor je zin. In dat soort situaties is er even geen ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Door een coach in te schakelen kun je alles vanuit een ander gezichtspunt zien en deze kan je handvatten aanreiken waardoor het weer voelt alsof je zelf de regie hebt over je leven.

 

Hoe werkt professionele coaching?

Een coach geeft je vanuit een ander gezichtspunt inzichten over hoe je je nu voelt, wat je denkt en wat voor gedrag je vertoont. De bedoeling is om oude patronen uit de weg te ruimen en deze te vervormen tot nieuwe patronen waardoor er nieuwe kansen ontstaan. Een psychologische techniek die wordt gebruikt tijdens de coaching is Law of Attraction. Hierbij ga je leren om de ideale toekomst te creëren die jij voor ogen hebt.

 

Hoe werkt Law of Attraction?

Law of Attraction betekent in het Engels aantrekkingskracht. Deze manier van coaching gaat ervan uit dat je hetgeen naar je toetrekt wat je uitstraalt. Het maakt hierbij niet uit of dit nou een positieve of negatieve gedachte is. Het centrale idee is dat alles om ons heen bestaat uit energie die je met je eigen energie kunt beïnvloeden. Door Law of Attraction coaching kun je meer inzicht krijgen in deze energieën. Door deze coaching heb je meer inzicht hoe je positieve energie in je leven kunt krijgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *