Feest organiseren

Frietwagen op locatie

De voorbereidingen zijn in volle gang. Je gaat een feest organiseren. De datum wordt geprikt, de gastenlijst wordt gemaakt, de uitnodigingen verstuurd. Dan wordt het tijd om na te denken wat er allemaal geregeld moet worden. Zullen we tafels of statafels huren, stoelen of geen stoelen, en niet onbelangrijk, wat gaan we eten en drinken op het feest. Waar gaan we de drank vandaan halen? En zullen we een restaurant benaderen om een buffet te maken of zullen we een frietwagen op locatie neer laten zetten?

Frietwagen op locatie

Er bestaan mooie en compleet uitgeruste foodtrucks die friet en snacks verkopen. Wat zou dat een aanvulling zijn voor jouw feest. Of het nu een personeelsfeest is, een bruiloft of een verjaardag in de tuin. De frietwagen kan neergezet worden op iedere locatie die jij maar wilt. Je hebt geen omkijken naar de catering en jouw gasten worden voorzien van een heerlijke maar goede maaltijd. Ook het opruimen van alle borden en rommel wordt geregeld door de medewerkers van deze foodtruck. Let er wel op dat een friettruck ingezet kan worden als er meer dan 50 mensen aanwezig zullen zijn op het feest.

De feestdag

Buiten schijnt de zon, de slingers worden opgehangen en de tafels en stoelen gebracht door het verhuurbedrijf. Daar komt de bezorgservice voor de drankjes en de hapjes. De frietkraam wordt op een mooie plek neergezet waar genoeg ruimte is. Nu staat alles klaar en de gasten mogen komen. De eerste mensen druppelen binnen en worden voorzien van een glaasje. De stemming zit er al snel in en iedereen vindt wel iemand om gezellig mee te kletsen. Rond een uur of zes gaat het luik open van de foodtruck en de heerlijke geuren van versgebakken friet zweeft over de genodigden. Al snel staat er een rij en de mensen genieten van de heerlijke puntzak met friet en een broodje of een snack. Wat een succes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *