De beste puppycursus in Voorburg

 Puppycursus Voorburg

Het is zo ver! Na heel lang nadenken en overleggen met je gezin hebben jullie gekozen voor een nieuwe stap: het is tijd voor een hondje. Je hebt je goed ingelezen op internet en een puppy gekocht die qua karakter precies past bij de familie. Jullie zijn helemaal in de wolken, en willen maar wat graag alle nodige aandacht in jullie nieuwste familielid steken. Misschien denk je er wel aan om samen met hond mee te doen aan een puppycursus. Misschien heeft iemand in je buurt een goede ervaring gehad met puppycursus in Voorburg en zoek je daar nu ook naar. Waarom is puppycursus zo belangrijk?

Het belang van puppycursus

Het opvoeden van een hond is niet makkelijk. Puppy’s praten namelijk niet terug, en als ze jou met hun lieve oogjes aankijken heb je eigenlijk geen idee wat er in het hoofdje van de puppy omgaat. Als je een puppy opvoedt is het belangrijk is dat de puppy leert dat jij zijn baas bent, en dat doe je door de hond commando’s te leren. Door je aan te melden bij een puppycursus in Den Haag word je met behulp van een professioneel iemand klaargestoomd voor het leven als een leuk en duidelijk baasje. Niks is namelijk zo vervelen als miscommunicatie tussen de hond en de baas.

Een blije hond luistert goed

Als je al vroeg begint met puppycursus, leert de hond zo snel mogelijk de basiscommando’s die nodig zijn voor een goede communicatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het noemen van de naam van de hond en commando’s zoals ‘zit’ en ‘blijf’. Als je niet gewend bent om zo kortaf tegen een hondje te praten voelt het misschien wat onwennig, maar voor de hond is het op deze manier het duidelijkst. Daarnaast raakt de hond tijdens puppycursus ook gewend aan andere hondjes en mensen, en wordt hij dus al vroeg gesocialiseerd. Zo weet je ook dat de hond aardig zal doen naar het bezoek wat bij jou thuis langskomt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *