Bootverhuur in Amsterdam: Een lekker dagje varen

bootverhuur Amsterdam

De meeste mensen die nar Amsterdam komen doen dat om lekker een dagje te winkelen en dan ergens te gaan lunchen. Maar heb je al eens aan bootverhuur in Amsterdam gedacht? Waarschijnlijk dacht jij dat het enkel mogelijk was om met een standaard rondvaartboot mee te varen, maar dat is niet waar. Je kunt namelijk ook zelf bootjes huren om mee de grachten op te gaan, en dat is echt een veel uniekere ervaring! En bootverhuur in Amsterdam is lang niet zo duur als je zou denken, zeker niet als je het met een grote groep mensen plant. 

Bootverhuur in Amsterdam in een groene omgeving

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om een bootje te huren waarmee je door de grachten kunt varen, maar heb je die niet intussen allemaal al gezien? Wat veel leuker is als je een dagje (of weekendje) Amsterdam doet is om naar het Amsterdamse bos te gaan, want daar is ontzettend veel water. En ook dat zit bootverhuur in Amsterdam. Dit prachtige gebied is ontzettend groen, heeft heel schoon zwemwater en super veel leuke bruggetjes waar je onderdoor kunt varen. Dit gebied is absoluut de moeite waard voor een dagje weg, zeker als je dol bent op de natuur. 

Wat voor bootje wil je huren?

Je kunt zelf kiezen wat voor bootje je wilt huren bij zo’n bootverhuur in Amsterdam. Kies bijvoorbeeld voor een kano of waterfiets als je het leuk vindt om zelf in beweging te blijven. Het zijn beiden leuke opties om dit mooie gebied mee te verkennen, en ook prima om gewoon wat mee rond te dobberen als je moe bent. Liever zelf genieten van het uitzicht en achterover kunnen leunen? Dan huur je beter een fluisterbootje. Deze heeft weliswaar een motor, maar maakt (zoals de naam het al zegt) niet veel geluid. Laat je verrassen door de schoonheid van dit prachtige gebied, dat super dichtbij Amsterdam ligt, want het zal je verbazen hoe mooi het is, zeker vanaf het water!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *